top of page

ISTENES CSILLA

 

Istenes Csilla reining és horsemanship edző, licenszes MLSZ western szakági bíró, EXCA bíró.

11 évesen a szentesi Termál TSZ furioso-northstar és nónius tenyészetében kezdtem el lovagolni.

Első lovas éveim tehát angol stílusban méncsikók belovaglásával teltek, mígnem Németországban megnéztem egy western versenyt, ami teljesen megigézett.

Ez olyan szerelem lett első látásra, ami a mai napig meghatározza életemet.

Pályafutásomat matematika-fizika tanárként kezdtem és lótenyésztőként, pontosabban quarter horse tenyésztőként és westernlovasként folytattam.

A Németországban eltöltött hosszú évek alatt kezdtem el westernlovagolni tanulni, majd hazatérvén a Reiss quarter horse ménest vezettem 4 éven keresztül.

Szülővárosomba, Szentesre visszaköltözve ma már csak saját quarter horse lovaim tenyésztésével, a westernlovaglás- és a horsemanship tanainak oktatásával foglalkozom.

 

Számomra csak egy út létezik: „csak jól és korrekten, sehogy másként”.

 

Quarter horse tenyészetünkből kiemelkedő grand champion qh-ok és munkalovak kerültek ki.

A lovaglásban is csak a minőséget keresem, amiért meg is teszek mindent. Lovas Sportedzői végzettségemet kitűnő eredménnyel szereztem meg. Eddig szinte minden évben – volt, hogy hosszú hónapokra is - felkerestem Európában a legkiemelkedőbb trénereket, hogy általuk tudásomat tovább csiszoltassam.

Istenes Csilla, telefon: +36 30/995 66 55

AHA TEAM - lóval asszisztált tréningek

 

Ez nem egy terápia, amin órákon át ülsz vagy fekszel egy kényelmes kanapén. Nem! Hisszük, hogy ahhoz, hogy bármi változzon az életünkben, változtatnunk kell. Kimozdulni a komfortzónádból. Megfigyelni magadat. És ami a legfontosabb: megengedni magadnak a fejlődést.  Itt nem ülsz lóra, de órákon át aktív leszel, ráadásul úgy, hogy ehhez semmilyen lovas tapasztalatra nincs szükséged. A lovat partnerként, társként használjuk arra, hogy kiderítsük, melyik úton érheted el a célodat - legyen szó munkahelyi vagy magánéleti válságról, hitehagyott szülőről vagy szimpla önfejlesztésről. A tréningen alkalmazott feladatok tökéletes leképezései a hétköznapi életnek, így az azokra adott reakcióid segítségével megfigyelhetjük, mire hogyan reagálsz és miért úgy. Vagyis röviden: a tréning segítségével könnyebben bánsz majd a kihívásokkal, tudni fogod, hogy személyiséged mely területén, milyen változtatásokra van szükség.

SALESABO // mediabo

 

WordPress, Drupal, WIX vagy saját fejlesztés? Design vagy tartalom? Blog? SEO? Analytics? Adwords?
Fontos kérdések. Megoldjuk.  

Saját vagy bérelhető webshop? Magyar vagy külföldi? Barion, Simple vagy PayPal? GLS, DPD, MPL?
Komplexen gondolkodunk. 

Online vagy offline marketing? Social media? PR? Tartalommarketing? Új arculat? Márkaépítés?
Segítünk a legjobb mix kiválasztásában.

 

Üzleti terv? Megvalósíthatósági tanulmány? Startup pályázat? Kontrolling, ERP rendszer?
Mi már készítettünk. Működnek. 

 

Szolgáltatásainkhoz igény szerint professzionális designt, technológiát és idegen nyelvi szolgáltatásokat biztosítunk kiemelt partnereink segítségével.

Please reload

bottom of page