top of page
20108688_1666853719992372_681323551529689715_n.jpg
Negyedik modul - Az alapvizsgára való felkészülés (4 nap)

Ez a modul az intro-, vagyis al apavizsgára való jelentkezés előfeltétele és nem vehető fel önálló modulként, vagy az első három modul befejezése előtt. 

Az elméleti és gyakorlati foglalkozások során összeillesztjük az előző három modulban elsajátított készségeket ahhoz, hogy a tanulók képesek legyenek önnállóan végrehajtani egy teljes csatlakozást, (Join-Up®/csatlakozás, Follow up®/követés, helyes felszerelés és dupla futószárazás.) valamint további, Monty Roberts módszerben alkalmazott technikákat ismerhetnek meg, amelyek segítenek a lovak megértésében. 

A kurzus témakörei:

  • A földről való lókiképzés.

  • A lovak érzéketlenítése különböző tárgyakhoz, mozdulatokhoz stb. 

  • Lószállítóba vezetés.

  • Full Join-Up® - vagyis a teljes csatlakozás (Csatlakozás, követés, felszerelés, dupla futószárazás.)

  • Az alapozó vizsgára való felkészülés.

  • És még sok más...

A kurzus ára: 88.000.- forint

Az intro kurzus az első lépés a Monty Roberts módszer koncepciójának mélyreható megértéséhez. Az intro kurzus egyben is elvégezhető - 10 nap - vagy modulokra bontva, ami segít időben a tanulóknak. Az új moduláris formátumban a kurzus 2*3 és 2*4 napos részletre lett bontva, amelyek az első és negyedik modult kiéve, tetszőleges sorrendben elégezhetőek. 

 

Az intro vizsgára csak akkor jogosult a tanuló, ha mind a négy modult elvégezte! Erre összesen három év áll a rendelkezésre, de minden naptári évben legalább 1 kurzust el kell végezni ahhoz, hogy vizsgázni lehessen!

A kurzus elvégzése után van lehetőség arra, hogy a tanulól videókat küldjenek az otthoni munkájukról, amelyre folyamatos visszajelzést tudok adni. Mind négy modul elvégzése után a tanulók megkapják a teljes Intro kurzus elméleti tananyagát, amelynek segítségével fel tudnak készülni az Intro szint vizsgájára. A sikeres intro vizsga után léphet tovább a haladó szintre.

bottom of page