top of page
2016-07-22_17-19-24_BZs-1210_Canon EOS 70D_1-400_4.0_63_6400.jpg
Második modul - Join-Up®: Egy bizalmon alapuló kapcsolat építése az Equus-on keresztül - 4 nap

Ebben a modulban a résztvevők megtanulhatják úgy látni a világot, ahogyan a lovak. A három nap során betekintést nyernek az Equusba- vagyis a lovak testbeszéden alapuló kommunkációjának alapjaiba, valamint hogy hogyan lehet ezt hatékonyan használni ahhoz, hogy egy bizalmon alapuló, erőszakmentes kapcsolatot építsünk ki a lovakkal a Join-Up ® - on, vagyis a csatlakozáson keresztül, ami Monty Roberts világhírű technikája. 

A bemutatókon, a gyakorlati és elméleti megbeszéléseken a résztvevők betekintést nyerhetnek a ló pszichológiájába, fizikai működésébe, és és később otthon is feljleszhetik a saját lovukkal való kapcsolatukat. 

A kurzus témakörei:

  • Hogyan tanulnak a lovak?

  • Equus - a lovak természetes kommunikációja - hogyan építhetünk fel egy bizalmon alapuló együttműködő kapcsolatot a lovunkkal?

  • Az egyensúlyi pont és a testünk pozíciójának fontossága a ló mozgatása közben. 

  • A csatlakozás részletes megismerése, pontos folyamata

  • Hogyan lehet a kettős kötőféket használni a lócal való kapcsolatunk fejlesztésére.

  • És még sok más...

A kurzus ára: 88.000.- forint

Ez a modul önmagában is elvégezthető, nagyon jó tanulási lehetőség, hogy a résztvevő fejlessze a lovakkal való kapcsolatát. Teljesen kezdőknek is ajánlom, mert sok elméleti és gyakorlati oktatás van, amelyek során a tanulók megismerhetik a lovak kommunikációját, ösztöneiket, tanulási folyamataikat.

A hivatalos Monty Roberts intro kurzus első, vagy második lépcsőjeként is elvégezhető. 

A kurzus programja megyezik a Join-Up Clinic kurzussal. 

 

Az intro kurzus az első lépés a Monty Roberts módszer koncepciójának mélyreható megértéséhez. Az intro kurzus egyben is elvégezhető - 10 nap - vagy modulokra bontva, ami segít időben a tanulóknak. Az új moduláris formátumban a kurzus 2*3 és 2*4 napos részletre lett bontva, amelyek az első és negyedik modult kiéve, tetszőleges sorrendben elégezhetőek. 

 

Az intro vizsgára csak akkor jogosult a tanuló, ha mind a négy modult elvégezte! Erre összesen három év áll a rendelkezésre, de minden naptári évben legalább 1 kurzust el kell végezni, ahhoz, hogy vizsgázni lehessen!

A kurzus elvégzése után van lehetőség arra, hogy a tanulól videókat küldjenek az otthoni munkájukról, amelyre folyamatos visszajelzést tudok adni. Mind négy modul elvégzése után a tanulók megkapják a teljes Intro kurzus elméleti tananyagát, amelynek segítségével fel tudnak készülni az Intro szint vizsgájára. A sikeres intro vizsga után léphet tovább a haladó szintre.

bottom of page