top of page

LÓVAL ASSZISZTÁLT TRÉNINGEK

A lovak tükörként viselkednek és segítenek megismerni magadat. Tréningjeinken nem ülsz lóra, mégis megtapasztalhatod a komfortzónád határait, ahol igazán van lehetőséged önmagad fejlesztésére. Legyen akár szó önbizalomhiányról, párkapcsolati problémákról vagy csapatépítésről. Engedd meg magadnak a fejlődést, és tapasztald meg az igazi AHA élményt!

Miben vagyunk mások, mint a többi lóval asszisztált tréning?
  • Mert a Monty Roberts által alkalmazott egyedülálló módszert ötvözzük a HorseDream által tudományosan kidolgozott tréning technikával és módszertannal. 

  • Mert minden oktatónk évekig tanult és tanulmányaiért hivatalos oklevelet szerzett.

  • Mert mesés helyszínen, inspiráló környezetben fejlesztheted magadat.

  • Mert jól képzett, nyugodt lovainkkal dolgozhatsz együtt.

  • Mert érdektől mentes, őszinte visszajelzést kaphatsz.

  • Tréningjeink angol nyelven is elérhetőek! 

A csapat

_VAN8589.jpg

Udvarhelyi Hajni 

Személyiségfejlesztő lovastréner

Hosszú utat jártam be és rengeteget tapasztaltam, mind a munka, mind a magánélet terén. Voltak sikereim, értek csalódások, mint mindenkit. Dolgoztam nagyvállalatnál beosztottként, vezetőként, tanácsadóként, éltem párkapcsolatban, lettem feleség, majd anya. Számos kihívásokkal teli élethelyzetben volt, hogy jobban, máskor kevésbé tudtam választ adni a környezetem kérdéseire. Sok tréningen és képzésen fejlesztettem magam, mire végül rátaláltam a saját utamra és elkezdtem lovakkal foglalkozni. A változásokat megéltem én magam is, de az igazi siker, hogy hivatásomként foglalkozhatok lovakkal és emberekkel, segíthetek mind a lovaknak, mind az embereknek egy magabiztosabb, önbizalommal teli életet élni. Segíteni abban, hogy megtaláld önmagadat és a céljaidhoz vezető úton magabiztosan haladj előre.

2016-08-07_12-01-35_BZs-0341_Canon EOS 7

Pataky Kata

Monty Roberts Instruktor

Ajánlatkérés telefonon vagy e-mailben:

hajni@ahateam.hu                      Udvarhelyi Hajni: +36209999730

 

kata.pataky@gmail.com               Pataky Kata:       +36305087196

bottom of page